Porakaivojen huolto

Porakaivoliike Kallioniemi on myös erikoistunut porakaivojen huoltoon. Toimipaikkamme on Jämsässä, mutta teemme vesikaivojen huoltotöitä noin 100 kilometrin säteellä kotipaikkakunnastamme. Tarkastamme vesikaivosi kunnon huolellisesti ja tarvittaessa myös puhdistamme sen. Kaivon puhdistus kannattaa teettää ammattilaisella, jotta lopputulos olisi raikas.

Säännöllinen huolto kannattaa

Kaivoon kannattaa kurkistaa vähintään kerran vuodessa ja samalla tarkistaa porakaivon ympärillä olevan huoltokaivon rakenteiden kunto. Vesinäyte on hyvä ottaa muutaman vuoden välein porakaivovedestä. 

Porakaivo voi tarvita huoltoa jos se on pitkään ollut käyttämättä tai saattaa tulla tilanne eteen, että porakaivovesi alkaa haista, siihen tulee väriä, vettä tulee huonosti ja sen mukana tulee mahdollisesti sakkaa tai hiekkaa. Meillä on korkeapaineauto, jolla käymme pesemässä porakaivoja ja tarvittaessa desinfioimme kaivon ja vesiputkiston. Tarkistamme pumpun kunnon ja painesäiliön, sekä tarpeen mukaan pystymme vaihtamaan tilalle uudet. 

Porakaivon vesi haisee, mutta vesinäyte on puhdas?

Jos vesinäyte on puhdas, mutta porakaivon vesi haisee voi hajuongelma johtua kallioperästä, tällöin porakaivo tarvitsee lisäilmastusta. Meillä on muutamia helppoja konsteja tähän, ota yhteyttä! Palvelemme muun muassa Jyväskylän, Tampreen, Seinäjoen, Hämeenlinnan, Lahden, Mikkelin ja Kuopion alueella.

Suosittele meitä

vesikaivojen huolto