Kalusto ja tekniikka

Porakaivoliike Kallioniemi on porannut energiakaivoja maalämpöä varten ja tehnyt pohjavesikaivoja jo yli 50 vuoden ajan. Toimimme 300 kilometrin säteellä Jämsästä ilman matkaveloitusta. Aiemmilla vuosikymmenillä porasimme lähes yksinomaan vesikaivoja, jolloin kaivon reikä porattiin halkaisijaltaan 115 mm kokoiseksi (4,5”). 80-luvun alkupuolella uppopumppujen käytön lisääntyessä vesikaivoissa siirryimme 160 mm halkaisijaan. Näin teemme pääsääntöisesti jatkossakin vesikaivojen osalta.

Moderni kalusto pääsee pieniinkin kohteisiin

Viimeisen kymmenen vuoden aikana lämpökaivojen kysyntä on lisääntynyt, minkä vuoksi lämpökaivo pitää usein asentaa entistä ahtaampiin ja haastavampiin kohteisiin kaupunkialueille. Me vastaamme haasteeseen modernilla tela-alustaisella vaunuporakoneella, joka on erikoistunut poraamaan lämpökaivoja saneerauskohteisiin ja ahtaille tonteille. 

Vaikka kohde sijaitsisi pienelläkin tontilla, kaivon poraaminen ei ole meille ongelma.

Tela-alusteinen porausyksikkö ja kaivonporaajame kesäsäässä
  • Tela-alusteinen yksikkö autotallin ja talon välissä
  • Tela-alusteinen yksikkö talon takaseinällä
  • Ilmakuvaa porauskohteesta
  • Tela-alusteinen yksikkö omakotitalokohteessa

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Vaunun mittatiedot

Vaunu painaa 10 tonnia, ja sen kuljetuskorkeus on 2,7 metriä. Autolla, jonka kyydissä on kompressori ja vaunuporakone, päästään noin 30 – 40 metrin päähän porauspaikasta. Yhdistelmän kokonaispaino on noin 29 tonnia.

Vaunuporakone

Lämmönkeräysputkituksessa käytämme perinteistä,
niin sanottua 2-putkijärjestelmää.

Käytössämme ovat edelleen myös kolme kuorma-auton alustalle rakennettua kaivonporauslaitetta, joilla teemme sekä lämpö- etä vesikaivoja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin kerromme palveluistamme sinulle mielellämme lisää!