Kuvia työkoneistamme ja työstämme erilaisissa kohteissa

Kuvagallerioista pääset kurkistamaan kalustoamme, tekniikkaamme sekä työprosessin vaiheita eri kohteissa, joihin olemme toteuttaneet laadukkaita kaivoratkaisuja erilaisille tonteille ja kiinteistöille.

Työprosessia kohteissamme

Taloyhtiöt tai omakotitaloudet – me toimitamme vesikaivot sekä kustannustehokkaan ja ekologisen maalämmön asiantuntemuksella, ammattitaidolla ja yli 55 vuoden kokemuksella!

Kalustoamme

Porakaivoliike Kallioniemi on porannut energiakaivoja maalämpöä varten ja tehnyt pohjavesikaivoja jo yli 55 vuoden ajan. Toimimme n. 200 kilometrin säteellä Jämsästä ilman matkaveloitusta.

Aiemmilla vuosikymmenillä porasimme lähes yksinomaan vesikaivoja, jolloin kaivon reikä porattiin halkaisijaltaan 115 mm kokoiseksi (4,5”). 80-luvun alkupuolella uppopumppujen käytön lisääntyessä vesikaivoissa siirryimme 160 mm halkaisijaan. Näin teemme pääsääntöisesti jatkossakin vesikaivojen osalta.

Moderni kalusto pääsee pieniinkin kohteisiin

Lämpökaivojen kysyntä on lisääntynyt, minkä vuoksi lämpökaivo pitää usein asentaa entistä ahtaampiin ja haastavampiin kohteisiin kaupunkialueille. Me vastaamme haasteeseen modernilla tela-alustaisilla vaunuporakoneilla, jotka ovat erikoistuneet poraamaan lämpökaivoja saneerauskohteisiin ja ahtaille tonteille.

Vaikka kohde sijaitsisi pienelläkin tontilla, kaivon poraaminen ei ole meille ongelma.

Onko jokin hukassa?

Hae etsimääsi sivuilta, josko osaisimme vastata visaiseen pulmaasi.